Dalaman

Dalaman

FETHIYE, CALIS BEACH, GOCEK, HISARONU, OVACIK, OLUDENIZ, UZUMLU, KAYAKOY, DALYAN

Dalaman is een omgeving van natuurlijke schoonheid. Het is gelegen tussen de zee en de bergen en profiteert van de afstand tussen vele interessante gebieden zowel historisch als geografisch (Dalyan modderbaden, oude tombes etc.)

Dalaman wordt snel omgevormd tot een eigen resort in plaats van een stop op de weg naar andere resorts. Recentelijk zijn er investeringen gedaan in het vliegveld, de wegen en doorlopende ontwikkelingen van het gebied maken het beter toegankelijk. Over ontwikkeling en exploitatie van het gebied wordt gestopt door de bescherming van de zeldzame schildpadden die regelmatig het strand en de rivier bezoeken. Dit zal ervoor zorgen dat Dalaman ontwikkeld in harmonie met de natuur en de omgeving om zo de natuurlijke schoonheid te behouden.

Dalaman wordt snel een investering gebied voor vele Europeanen die vastgoed kopen als investering in Turkije. Dit lijkt logisch gezien de vele factoren inclusief dat Dalaman door de Turkse overheid is aangewezen tot "hoofd toeristen gebied" en er gebouwd wordt aan een nieuwe jachthaven en een golfbaan.

Dalaman zelf heeft vele winkels, restaurants, bars, thee tuinen en groeit snel door de investeringen. Dalaman heeft een eigen groot natuurlijk strand, ondanks "nog" niet te commercieel is het plezierig vertoeven en is het gastheer voor veel dieren.

De stad is ideaal gelegen voor vele resort, maar perfect als u uitgaat van een rustige basis voor uzelf. Er wordt een tunnel gebouwd om Gocek en Dalaman beter te verbinden en zal de reis verkorten tot een rit van 5 a 10 minuten.

Als u in het gebied bent, zorg dan dat u zeker Dalyan bezoekt. U zult genieten van de Kaunos archeologische site en zult de uitgehouwen in het lijmsteen uitgehouwen tombes bewonderen, terwijl u door de Dalyan rivier vaart naar het Iztuzu strand. Het gebied is werelds 6 meest beroemde strand, het is 6 kilometer lang en beleefd veel plezier aan de schildpadden (caretta-carrettas. Het strand is heilig voor de schildpadden.

Vastgoed in Fethiye

Dalaman Sarigerme strand