Fethiye activiteiten

Fethiye activiteiten

TIP! Bekijk ons aanbod HUIZEN TE KOOP IN FETHIYE

Paragliden

paragliden Oludeniz Fethiye Paragliden Oludeniz Fethiye
Om te paragliden is Oludeniz is een van de beste plaatsen in Europa. Vanaf de laatste tien jaren is het gebied nummer een geworden voor paragliders van over de hele wereld. Paragliders van alle naties komen naar Oludeniz voor de beste vluchten van hun leven - met turkooise blauwe wateren, witte gestrekte stranden, meerdere startpunten van verschillende hoogtes en locaties maken van Oludeniz de ideale plaats voor beide starters als ervaren piloten. Paragliden in Oludeniz is even populair als Oludeniz en speciaal met het jaarlijkse Oludeniz Lucht Spelen Festival dat gehouden wordt in oktober elk jaar in Oludeniz, deze spannende sport moet zeker geprobeerd en geleerd worden.

Duiken in FethiyeFethiye duikenDuiken.
U kunt zwemmen en de dieptes van het schoonste deel van de mediterrane willen ontdekken, u kunt meedoen aan scuba duik trips in Fethiye, alles zal u meenemen naar de magische dieptes met personeel met licenties en ervaring (BSAC, CMAS, PADI, DIWA, SSI, IDC cursussen beschikbaar!). Tijdens de trips, als u geluk hebt, hebt u de kans dolfijnen en zelfs zeeschildpadden te zien. Maar het alledaagse is de vissen met de hand te voeren. Terwijl u dit doet, vergeet u dan niet te lachen naar de camera die foto's van u maakt! Een geweldig gevoel de Middellandse zee ook onderwater te zien. Een belangrijk item is de historische rijkdom van de golf van Fethiye als onder de zee te zien.


Mountainbiken.
Fietsen in Fethiye Fethiye fietsen mountainbike
Een van de beste manieren om het Turkse land en de Turkooise kust te leren kennen is op de fiets. De basis voor fiets vakantie is het Zwarte Boom Dorp - een uur rijden van Oludeniz. Zwarte Boom ligt 1000 meter boven de zeespiegel en beschikt over het ideale klimaat en paden om te mountainbiken of gewoon te fietsen.
Fethiye mountainbiken

Fethiye klimmen
Klimmen.
Het lopen op een van de oude Lysische paden en op een van de nomaden paden is de beste manier om de rijkdom van de flora van Fethiye te zien. Lycie Weg start van Babadag in Ovacik. U bent alleen zacht loop materiaal nodig. Elke honderd meter zullen speciale borden u de weg wijzen en informatie geven over de omgeving. Kleine berg dorpen liggen op de weg, om u vriendelijke mensen te laten ontmoeten, zelfs, halve nomaden.
Dit jaar kunt u het pad van Fethiye naar Kas proberen en dan ziet u het dorp Faralya, de oude steden Pinara, Letoon en Xanthos en dan loopt u volgend jaar van Fethiye naar Marmaris om de oude stad Caunos, het schildpadden strand en nog vele bezienswaardigheden meer te zien... spectaulaire uitzichten zullen het hoogtepunt zijn van uw vakantie op de "Lysische weg".

Raften.
Als u kunt zwemmen (niet echt nodig eigenlijk!) en als u hart sterk genoeg is, als u niet zwanger bent en als u geen astma hebt dan is een Witte Water Rafting toer op de Dalaman rivier aan te raden van maar 90 minuten naar Fethiye. Als u wilt vechten met sterke bubbels, peddelend stroomafwaarts in de rivier (soms met vallen en omslaan!) en als u het niet erg vind nat te worden mis dan deze tour niet. De afstand is 12 kilometer en de lunch krijgt u aan wal halverwege.
raften in Fethiye Fethiye rafting

Als u dapper genoeg bent moet u de opblaasbare kayaks voor twee personen proberen, bent u dit niet, dan kunt u varen op een groot vlot met gids. De toer is compleet veilig, tot nu toe is er nog niemand gewond geraakt.

Surfen in Fethiye OludenizWindsurfen.
Een favouriet tijdverdrijf in Calis beach in Fethiye. Het is beschikbaar voor de beginner tot de professional. Op de oostelijke oevers van het Sovalye eiland kunnen zelfs de meest onervaren de magie van de zee proeven, terwijl op de westelijke oevers de meer ervaren surfers de uitdaging aankunnen met grote golven die van open zee komen.

paardrijden in bossen FethiyePaardrijden.
Turkije is een ideale plaats om paard te rijden. De liefde voor paarden is altijd een deel van de Turkse cultuur geweest. In de geschiedenis van het land, zijn plaatsen als Cappadosie het land van het paard genoemd. Paardrijden rond Oludeniz, Hisaronu en Kaya kunnen genoten worden op kleine paden omgeven door valleien en een land bestippeld met olijfgaarden en oude sites, de weg omhoog in de ruige bergen met adembPaardrijden in Fethiyeenemende uitzichten. Er zijn paden met en zonder gids, instructies voor de minder ervaren en combinaties van zon, zee en rijden voor vrije tijd vakanties, zwem in de heldere blauwe wateren en droog op een verlaten strand. Keus uit makkelijk te berijden paarden of gallopperen met waanzinnige paarden over eindeloze groene vlaktes, rijd rond rustige meren of stap over verlaten paden.

Zeilen.
De azuur wateren van de Middellandes, Egeische, Marmara en de Zwarte zee omgeven Turkije in het zuiden, westen en noorden, die Turkije maken tot een schat aan kreken, inhammen, baaien en stranden waar jachtmensen elke nacht een andere verlaten ligplaats kunnen kiezen.

Het zeil paradijs, Turkije is ook het huis van de Mavi Yoculuk of Blauwe Reis, een idyllische cruise dat reist naar het prive strand van Cleopatra, de eeuwige vuren van Olympos en de overblijfselen uit oude beschavingen. Een jacht en zeil vakantie rond de Turkse kusten biedt reizigers een makkelijke en handige manier om te genieten van de spectaculaire landschappen en oude historische sites zonder het ongemak, van het ontcijferen van busschema's en het wisselen van hotel kamers-u reist met een Gulet, u pakt eenmaal uit en u wordt vervoerd naar een wereld van witgewassen dorpen, zandige stranden, en verlaten steden omgeven door een heel blauwe zee. De Gulet - uw drijvend hotel - gaat met u mee, en biedt u accomodatie en voedsel, aandachtige service en een familiair verblijf, waar u naar terug kunt keren, na een toer dag of een dag in de Turkse zon. Zeilen in Turkije biedt reizigers ook de ervaring, te genieten van de gastvrijheid van de mensen in de kust dorpen en steden. De getemperde winden waaien uit het westen en noordwesten wat het de lange zomers ideaal maakt om te varen, en lijkt de waardering van de natuur te bevorderen. Vanuit sommige onbedroven en beschutte baaien aan de turkooise kusten kust u bergpieken zien die bijna 3000 meter boven de zee uitstijgen.

waterskieen Oludeniz FethiyeWaterskien.
Waterskie faciliteiten zijn rijk aanwezig. Er is een watersport school in de lagune met goede water ski boten en ervaren waterski leraren. Oludeniz is ook uitstekend om te snorkelen, vissen en te speervissen.

Parazeilen.
De meest relaxte van alle watersporten. Laat de vleugel en de boot al het werk doen terwijl u door de lucht glijd. Een echt wonderlijke ervaring, een vogelzicht over de omliggende gebieden.

Fethiye jeep safariJeep Safari.
Naast alle boven genoemde activiteiten raden wij u aan om een jeep safari in Fethiye te doen. Een paar voorbeelden die u tegen kunt komen tijdens de toer; een lekke band, vastzitten in de modder, motorstop terwijl u een rivier oversteekt, etc... Omgeveer 20 jeeps zullen er in een convooi zijn, en de snelheidslimiet is 70km/u. Om u veilig te voelen, zijn er gidsen en eerste hulp leden aanwezig in het convooi. Een aan het eind van de toer, en de tweede aan het eind, met nog een aantal op verschillende plaatsen in het convooi. We vertellen u de route niet, dit blijft u verrassing omdat het een avonturen toer is.


Terug naar de Fethiye pagina