Fethiye stranden

Fethiye stranden

TIP! Bekijk ons aanbod HUIZEN TE KOOP FETHIYE

Oludeniz kameel op het strand

Olüdeniz beach

Op dit mediterrane strand vindt u alles waar u ooit van gedroomd heeft. Het hele jaar door zonneschijn, mooie zonovergoten stranden, diep blauwe zeer.

De Blue Lagoon van Olüdeniz heeft kalme kristal heldere wateren wat het ideaal maakt voor een verschil aan watersporten en een hele veilige plaats voor kinderen om te zwemmen. Een deel van de lagune is nu beschermd.

Oüdeniz beach is een van de beste stranden in de wereld. Zulke schone warme blauwe wateren, perfecte witte stranden en niets anders dan zon voor het grootste deel van het jaar, dus kom en aanschouw het zelf.

Maar Olüdeniz is niet het enige strand aan deze kant van de turquoise kust, er zijn ook wonderschone stranden in de omgevende gebieden.

Kidrak
bekend als Paradise beach- maar twee km van Oüdeniz- kan bereikt worden in een half uur lopen en is veel meer afgezonderd en rustiger dan Olüdeniz.

Kidrak strand Fethiye 

Het vlinderstrand
Het strand kan alleen bereikt worden vanaf Olüdeniz met de boot, er is een klein restaurant en een basis aan accommodatie op het strand tenten en wigwams.

Vlinderstrand Fethiye

Butterfly Valley is een mooie dag trip van Olüdeniz. Het is de woonplaats van de unieke Jersey Tijger vlinder. Tussen juni en september komt u hier vlinders in duizenden kleuren en ontelbare variëteiten tegen. Deze vallei is een interessant ravijn met diepe kliffen tot 350 meter hoog en een diepte van 3 " 4 kilometer. Om in Butterfly Valley te komen, dient u de boot te nemen vanaf Oüdeniz of Fethiye.

vlindervallei strand oludeniz fethiye

Butterfly Valley met haar onaangetaste natuur, verbazingwekkende strand en haar basis faciliteiten(geen elektriciteit, tv of aardse bezitting), alleen een klein restaurant en een paar simpele strand hutten, maakt het allemaal tot een relaxte bestemming.

Vlindervallei Fethiye Oludeniz

Kabak strand Fethiye

Het strand van Kabak
Het strand van Kabak is een van de mooiste afgezonderde stranden in de omgeving kan bereikt worden door auto of door boot vanaf Olüdeniz. Er is een kampeerplaats op het strand welk de basis faciliteiten biedt.

Gemiler strand FethiyeHet strand van Gemiler
welk net tegenover St. nicholas eiland ligt is een bezoek waard voor haar historie. Er zijn meerdere simpele visrestaurants welke verse visgerechten serveren. Het is een perfecte dagtrip vanaf Olüdeniz, zwem, snorkel, eet en dut.

 

Het strand van Calis
Calis heeft twee hele natuurlijk attracties - een koel briesje, perfect als de lokale temperaturen te hoog worden in de zomer maanden, en u kunt zien wat de andere is - Calis is beroemd om de mooiste zonsondergangen van de wereld.


Ga terug naar de Fethiye pagina